Logo DeoNeo Haarlem
kunnen wij u helpen

Succesvolle verkoop vierde fase Deo Neo in Haarlem

VOF Deo-terrein (gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en De Key Projectontwikkeling) is zaterdag 1 december jl. gestart met de succesvolle verkoop van 23 woningen uit de vierde fase van het plan Deo Neo in Haarlem. Inmiddels is meer dan de helft van de woningen verkocht! Zaterdag 13 april doet Deo Neo van 11 tot 15 uur mee aan de Landelijke Nieuwbouwdag. Komt u ook een kijkje nemen?

Deo Neo wordt gerealiseerd op het voormalige terrein van het St. Joannes de Deo Gasthuis in de binnenstad van Haarlem nabij Haarlem CS. Het binnenstedelijke plan, tussen de Frans Halsbuurt en de Kleverparkbuurt, wordt gekenmerkt door een intiem, historisch en autoluw karakter. De eigentijdse architectuur is gebaseerd op de traditionele Haarlemse architectuur en sluit aan op de sfeer van de omliggende buurten. De lage bebouwing, de aanwezige binnenpleinen en de ondergrondse parkeergarage zorgen voor een sterke openbare ruimte. Fase vier omvat 45 eengezinswoningen. In Deo Neo worden in totaal 182 woningen gerealiseerd.

Woningaanbod De eengezinswoningen uit deze nieuwe fase (typen Breitner, Mesdag en Leo Gestel 1) zijn ontworpen door Dana Ponec Architecten en variëren in grootte van 123 tot en met 172 m². De prijzen van de woningen zijn vanaf € 349.000 tot en met € 570.000 v.o.n. inclusief parkeerplaats op eigen terrein of in de naastgelegen parkeergarage onder het nieuw te realiseren Mauveplein. De bouw van de woningen is in handen van Vink Bouw. Betrokken makelaars zijn Mooijekind Vleut en Hoekstra en Van Eck.

Uit de derde fase zijn nog enkele woningen (type Weissenbruch 1 en 2) beschikbaar. De prijzen van deze woningen variëren van € 490.000 tot en met € 544.500 v.o.n.

Deo Neo is volop in ontwikkeling. Momenteel zijn de appartementenblokken met 74 vrije sector huurappartementen in aanbouw, evenals de negen eengezinswoningen van type Johannes de Deo en 21 woningen van type Weissenbruch. Het oude hoofdgebouw op het terrein wordt gerenoveerd tot een woonvoorziening met services en zorg en biedt ruimte aan 34 zorgappartementen. Medio 2013 zullen de vele bewoners hun woningen en appartementen gaan betrekken.

www.deoneo.nl achtergrondplaat